Віват, студентство!

17 листопада світова спільнота відзначає МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА – «професійне свято» розумної, талановитої молоді.

Студентство – незабутній етап життя, сповнений свободою, новими знайомствами, яскравими подіями, нескінченними перспективами та безліччю можливостей. Вчорашні школярі відкривають для себе дорослий світ науки й пізнання, набувають практичного досвіду, щоб розкрити усі свої здібності, самореалізуватися і досягти успіху в житті.

Студентство в усі часи – це завжди прогресивна рушійна сила, яка здатна підняти країну… Їх сміливість, тяжіння до справжніх ідеалів свободи не раз ставали взірцем до наслідування для майбутніх поколінь.

Нині Україна переживає час викликів. Життя вимагає від української молоді особистої стійкості, відваги та відповідальності.

Нове покоління лоскоче нерви,
Шукає виход, зривається з місця,
Йому в тому місці ніяк не сидиться,
Без погляду в очі кістлявої стерви.
Нове покоління не хоче брехати,
Прагне лишатися в чистому світі,
Клеїть до купи мрії розбиті,
Втираючи носа дурням пихатим.

О. Положинський

Всю дружню студентську родину СумДПУ імені А. С. Макаренка вітаємо зі святом! Захоплюємося вашою цілеспрямованістю, креативністю, активною життєвою позицією, небайдужістю, прагненням вчитися та досягати поставлених цілей. Бажаємо не втрачати дух свободи, завжди бути переможцями і впевнено дивитися в завтрашній день! Миру, щастя, успіхів на шляху професійного зростання та добрих справ в ім’я України.

Зі святом!

Все буде Україна!