Вітаємо першокурсників – 2023!

Шановні першокурсники!

Наукова бібліотека щиро вітає вас зі вступом до СумДПУ імені А. С. Макаренка! Відтепер ви – частина нашої великої дружньої родини. Попереду вас чекають нелегкі, але яскраві та незабутні студентські роки. Бажаємо вам творчого натхнення, невичерпної енергії та оптимізму, креативних ідей, успіхів у навчанні. Нехай обрана вами спеціальність стане цінним надбанням у житті і забезпечить велике професійне майбутнє!

А зараз трохи важливої інформації:

Для ефективного здійснення навчальної, викладацької та наукової діяльностей у режимі воєнного стану Наукова бібліотека СумДПУ працює OFFLINE та надає послуги дистанційно.

Як стати користувачем Бібліотеки

Щоб скористатися ресурсами та послугами Бібліотеки необхідно зареєструватися у базі користувачів. Ця послуга безоплатна.

Реєстрацію можна здійснити:

OFFLINE: зверніться на Абонемент наукової літератури №1 (аудит. 113, ЦК). Ми працюємо з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 16.00.

Щоб отримати читацький квиток, необхідно особисто звернутися на Абонемент наукової літератури №1 (аудит. 113, ЦК).

Тільки зареєстровані користувачі можуть отримати комплекти підручників. Видачу навчальної літератури організовано на Абонементі № 3 (аудит. 163, корпус фізико-математичного ф-ту).

Чекаємо на вас з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 16.00. При собі мати читацький квиток!

ONLINE: заповніть форму ОНЛАЙН-РЕЄСТРАЦІЯ (офіційний сайт бібліотеки). Ми перевіримо заповнену вами форму протягом 1 робочого дня. На зазначену вами електронну адресу отримаєте дані свого читацького квитка. Ці дані є логіном та паролем для авторизації Персонального електронного кабінету користувача.

Авторизація в три кроки:

Електронний каталог;

Кнопка «Увійти» (у правому верхньому куті);

Введіть свій номер читацького в поля «Шифр читача» та «Пароль».

Бібліотека – помічник у навчанні та студентському житті. Ми завжди поруч і готові поділитися знаннями, які допоможуть вам адаптуватися до нового формату навчання та краще зорієнтуватися у бібліотечно-інформаційному просторі.

Для вас:

Наукова бібліотека дбає про комфорт своїх користувачів і пропонує новітні онлайн сервіси:

Слідкуйте за нами та будьте в курсі останніх новин та подій!

Сайт бібліотеки
Facebook
YouTube
Instagram