Весняні вебінари від Clarivate

До уваги наукової спільноти СумДПУ!

Запрошуємо вас долучитися до весняних вебінарів від Clarivate.

Вебінари безкоштовні, українською/англійською, у WEBEX. Необхідна попередня реєстрація, перейдіть за посиланням, натисніть на Register та заповніть анкету. Передбачено сертифікат учасника за умови присутності більше 90 % основного часу вебінару.

Серія Clarivate науковцям
9 березня
16:15-17:15
Публікаційний процес в деталях

Оприлюднення результатів дослідження є важливим етапом кожного дослідження. Де і як буде опубліковані ваші данні матиме вплив на подальшу кар’єру, отримання визнання колег, можливість встановлення ефективних партнерств, отримання грантового фінансування. На вебінарі чому і як обрати видання що індексуються у Web of Science, як зберегти цей список, які бізнес-моделі видань і як опублікуватися безкоштовно, рецензування і його види, оформлення публікацій за форматом видання. Відповіді на питання з реєстраційних анкет. 

15 March for journals editors in English
16:30-17:45
Web of Science Open House Sessions
(День відкритих дверей Web of Science)

The Web of Science Open House Sessions are a series of webinars where we provide an inside view of the journal evaluation process and selection criteria. In the Open House Sessions we go over the whole evaluation process and its steps, from journal submission to final decision and reevaluations, and provide a details about each of the 28 evaluation criteria. We also provide information about the journal submission process and the Web of Science Publisher Portal, our journal submission platform for publishers. Attendees have the opportunity to ask questions about the journal selection philosophy and policy and we provide clarity on the role of the various indices within the Web of Science Core Collection. 

Registration

Інформація про основні продукти Clarivate та їхні можливості, оновлення ресурсів та розклад освітніх програм,  вебінарів, семінарів та конференцій за посиланням.