Вебінари від Clarivate

Шановні науковці СумДПУ, запрошуємо вас долучитися до літньої серії вебінарів від Clarivate. 

22 червня 2023 року

Складнощі з якими стикаються науковці при роботі з ресурсами Clarivate та їхне вирішення

На вебінарі будуть розглядатися найчастіші запити які виникають у користувачів, щодо реєстрації, продовження, відкриття повного доступу, збереження результатів, створення персонального кабінету, його налаштування, корегування публікацій у авторському профілі, метрик та показників, перевірки індексації видання тощо. Відповіді на питання з реєстраційних анкет

Час проведення 10:15–11:15
Реєстрація

29 червня 2023 року

Критерії та процедура відбору матеріалів до Web of Science Core Collection

Спеціалізований вебінар для редакцій та редакторів журналів про правила відбору Журналів, Матеріалів Конференцій та Монографій до Web of Science Core Collection. Реєстрація та робота з видавничим порталом. Перевірка цитування журналу. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Час проведення: 10:15–11:15
Реєстрація 

29 червня 2023 року

Профілі авторів: допомога чи постійний клопіт?

На вебінарі разом з директорами наукових бібліотек Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту» Юлею Миколаївною Главчевою та Одеського національного технологічного університету Ольгою Володимирівною Ольшевською будуть обговорюватись авторські профілі Web of Science, ORCID, Google Academy, Research Gate, роботу з ними та досвід бібліотек.

Час проведення: 15:00–16:00
Реєстрація  

4 липня 2023 року

Journal Citation Reports™  2023

Приєднуйтесь, щоб дізнатися про цьогорічне оновлення Journal Citation Reports (JCR)™. Починаючи з цього року, імпакт-фактор журналу (JIF)™ відображається для усіх журналів, що індексуються в Web of Science Core Collection™, включно з колекцією Arts and Humanities Citation Index з гуманітарні науки та мистецтво (AHCI)™ і мультидисциплінарною колекцією Emerging Sources Citation Index (ESCI)™. На вебінарі обговорюватиметься як можна використовувати профілі журналів для ухвалення, заснованих на даних рішень у сучасному ландшафті наукових публікацій, який розвивається, незалежно від того, чи подаєте ви свій перший рукопис, чи керуєте бібліотечними фондами. Дізнаєтеся про широкий спектр метрик журналу, включно з JIF, доступних у профілях JCR, а також про описову інформацію про відкритий доступ і авторів. Обговоримо інтеграцію JCR з іншими продуктами Clarivate, включно з Web of Science та про інтеграцію журнальних метрик у ваші системи за допомогою Journals API.

Час проведення: 10:15–11:15

Реєстрація 

Вебінари безкоштовні, українською у ZOOM. Необхідна попередня реєстрація. Передбачено сертифікат учасника за умови присутності більше 90 % основного часу вебінара.