Україна заговорить англійською

За ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства освіти і науки України та Асоціація інноваційної та цифрової освіти в рамках Дорожньої Карти впровадження англійської мови як мови міжнародного спілкування в Україні реалізована національна екосистема вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою.

Це цілком безкоштовний, доступний в режимі 24/7 інноваційний освітній проєкт, що надає можливість українцям організувати вивчення англійської мови відповідно до міжнародних стандартів незалежно від місця їхнього перебування під час та після завершення воєнних дій.

Україна заговорить англійською в три кроки:

КРОК ПЕРШИЙ

Пройдіть адаптивне тестування

Адаптивне тестування – найсучасніший метод тестування, що передбачає зміну послідовності тестових завдань у самому процесі тестування з урахуванням відповідей особи, яка проходить тестування, на попередні завдання. Визначає швидко, надійно та точно рівень володіння англійською мовою за Європейським стандартом (А1– С1). Дана система тестування є «барометром», який на будь-якому етапі навчання «вимірює» прогрес у володінні англійською мовою.

КРОК ДРУГИЙ

Ознайомтесь із сервісами навчання англійської мови

Платформа сервісів вивчення англійської мови дозволить дізнатись про портали, додатки та курси, які доступні українцям.

images

КРОК ТРЕТІЙ

Оволодійте англійською мовою

«LINGVA.SKILLS» – наймасовішій освітній онлайн проєкт України, в якому за 5 років українці вже виконали 180+ млн. вправ.
Принцип навчання: користувач тренує ті навички, які потрібні саме йому, стільки, скільки треба за часом, коли зручно, отримує моментальний зворотний зв’язок і набуває компетентності у користуванні мовою, впевненість в активному її використанні у відповідних ситуаціях.

Доєднуйтесь до вивчення та вдосконалення своєї англійської через національну екосистему вивчення та тестування рівня володіння англійської мови! Платформа доступна за посиланням на безплатній основі.