Травневі вебінари від Clarivate

Запрошуємо наукову спільноту СумДПУ прослухати безкоштовні вебінари від Clarivate, українською у ZOOM. Для участі необхідна попередня реєстрація. Сертифікат учасника передбачено за умови присутності більше 90 % основного часу вебінару.

2 травня 2024
10:15–11:15
Hot Topics Оновлення у авторському профілю у Web of Science

Відбулися зміни в авторському профілі. З цього приводу маємо багато схвильованих авторів у яких «зниклі публікації». На вебінарі переглянемо як створити, наповнити, що можна додати, підтвердити позицію автора, хто може редагувати і бачити ваші здобутки. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Презентація вебінару

Реєстрація

9 травня 2024
10:15–11:15
Оформлення статті за форматом журналу з EndNote

Формати оформлення публікації. Який формат в вибраному виданні? Де його знайти? Що таке референс-менеджери? Як настроїти роботу EndNote? Як створити та наповнювати колекцію? Чи можна додати інформацію про статтю? Використання Cite While You Write™. Відповіді на  питання з реєстраційних анкет.

Реєстрація

16 травня 2024
10:15–11:15 

Повний цикл наукового дослідження з ресурсами Clarivate

Розглянемо ключові етапи циклу наукового дослідження від ідеї до презентації здобутків та ресурси Clarivate (Web of Science Core Collection, EndNote, Journal Citation Reports, InCites, Grant Index, Pivot-RP, ProQuest Dissertaion and Thesis Index, ResearcherID) що допоможуть пройти цей цикл максимально ефективно.

Реєстрація

23 травня 2024
10:15–11:15 

Відповідальний академічний штучний інтелект для дослідників Web of Science

Штучний інтелект трансформує академічні дослідження, викладання та навчання. Clarivate гарантує, що ви зможете безпечно і відповідально орієнтуватися в цьому новому ландшафті, забезпечуючи при цьому досконалість досліджень. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися більше про нещодавні та майбутні розробки на основі штучного інтелекту у Web of Science, включаючи значні покращення пошуку та майбутній дослідницький асистент Web of Science на основі генеративного штучного інтелекту. Ми обговоримо, як ми впроваджуємо штучний інтелект, щоб допомогти дослідникам усіх рівнів вирішувати складні дослідницькі завдання та отримувати більше від найнадійнішої у світі бази даних цитувань – Web of Science Core Collection. 

ВАЖЛИВО!!!

Автори, які починали профіль з ResearcherID, мають підтвердити позицію автора. Інструкція англійською за посиланням https://rise.articulate.com/share/VYcqtloWzQLy24OvIKXIyWAFEVT-IMNZ#/lessons/93ZPWR5PTLD1gDNp9405-UQZD4KDMy1L