Тестовий доступ до ІNSPEC

До уваги університетської спільноти СумДПУ імені А. С. Макаренка!

Наукова бібліотека пропонує скористатися тестовим доступом до провідної бібліографічної бази даних ІNSPEC від Institution of Engineering and Technology на платформі EBSCOhost.

Доступ триватиме до 25 червня 2022 року.

ІNSPEC є провідною бібліографічною базою даних, що надає реферати та індексацію до світових науково-технічних праць з фізики, електротехніки, електроніки, зв’язку, техніки управління, обчислювальної техніки, інформаційних технологій, виробництва, виробництва та машинобудування.

На додаток до основних предметних галузей, ІNSPEC також забезпечує значне охоплення суміжних дисциплін, таких як матеріалознавство, океанографія, ядерна інженерія, геофізика, біомедична інженерія та багато інших. База даних пропонує експертну індексацію, включаючи терміни тезаурусу, безкоштовну індексацію, класифікацію, коди лікування, індексацію числових даних, індексацію хімічних речовин, індексацію астрономічних об’єктів та коди IPC. Inspec Classification – це потужний інструмент пошуку, який дає змогу дослідникам обмежити пошук заздалегідь визначеними розділами бази даних ІNSPEC.

Ресурс включає:

  • понад 20 мільйонів записів;
  • близько 5 000 журналів;
  • понад 2500 докладних записів з конференцій;
  • книги, дисертації, патенти, доповіді та відеозаписи;
  • посилання на матеріали Inspec Analytics.

Доступ до ІNSPEC можна отримати на платформі EBSCOhost за адресою http://search.ebscohost.com у локальній мережі університету та віддалено з домашніх комп’ютерів та мобільних пристроїв.

User ID: sspuhome

Password: kdf#2021a