Сумський педагогічний святкує 95-річчя!

95 років від часу заснування – таку знаменну дату цьогоріч відзначає Сумський педагогічний! Це вже солідний вік, гідний того, щоб з досвіду прожитого й пережитого осмислити віхи свого минулого, згадати цілу плеяду видатних особистостей, які стояли у витоків, повніше оцінити надбання та спадщину університету, зробити висновки, побачити нові орієнтири та правильно вибудувати стратегію подальшого розвитку.

За такий поважний період Університет пройшов непростий, але славний шлях становлення, утвердження своїх принципів, пошуків, звершень, зростання та примноження здобутків. Сьогодні – це визнаний лідер педагогічної освіти, один із найбільших науково-методичних і культурних центрів Сумщини і Слобожанщини.

 

З нагоди відзначення 95-річчя від дня заснування СумДПУ імені А. С. Макаренка
Наукова бібліотека презентує:

Щиро вітаємо з ювілеєм наш рідний Сумський педагогічний! Пишаємось видатними успіхами, бажаємо всій університетській спільноті процвітання, сил і натхнення, професійного зростання, здоров’я та добробуту, а студентській молоді – достойно представляти незалежну Україну, бути гідними наступниками тих, хто мав честь навчатися та працювати в Сумському педагогічному!

Многії літа, рідна Альма-матер!