СумДПУ – це Україна!

Від щирого серця вітаємо університетську спільноту, усіх, хто має честь бути причетним до рідного Педагогічного зі знаменною датою – 98-річчям від дня заснування!

Сумський державний педагогічний університет розпочав свою славетну історію 28 грудня 1924 року. Сьогодні, за два кроки до столітнього ювілею, – це потужний заклад вищої освіти Слобожанщини, де створені комфортні умови для гармонійного розвитку науковців та обдарованої студентської молоді, втілення найсміливіших проєктів та ідей.

За час існування Університет пройшов довгий, складний, але гідний шлях глибинних перетворень, становлення, утвердження своїх принципів, пошуків, звершень, зростання та примноження здобутків.

Із щирою подякою згадуємо всіх, хто брав участь у розбудові Університету, – викладачів, науковців, співробітників, випускників різних років.

Пишаємось видатними успіхами, бажаємо професійного зростання, творчих звершень, невтомності у пошуку нових шляхів та векторів розвитку, нестримного бажання рухатись уперед до амбітних цілей. Нехай ваша енергія, багаторічний досвід, безмежний інтелектуальний потенціал і надалі служать на благо Університету! Будьте кращими, першими у своїй справі, реалізуйте себе, прославляючи та збагачуючи історію і здобутки рідного Педагогічного!

Не так ми планували відзначати цю річницю… Страшна війна внесла свої корективи. Вона розкидала університетську родину по всьому світу. Але ми живемо, працюємо, навчаємо, щоб швидше наблизити нашу Перемогу! Віримо, що Сумський державний педагогічний університет подолає грізні виклики сьогодення, набуде нового досвіду, збагатиться новими друзями та партнерами. Найскорішого миру рідній українській землі та процвітання нашій Alma Mater!

СумДПУ – це Україна!

СумДПУ – це ми!

Святкуймо разом!