Слово як голос душі

22 березня до Всесвітнього дня поезії у літературно-музичній вітальні Наукової бібліотеки щирі шанувальники красного слова зібрались на поетичний вернісаж «Музика слів, водоспад почуттів».

Молоді поетеси Анна Морган (Інститут педагогіки та психології), Вероніка Замошникова, Лілія Рухленко (факультет іноземної та слов’янської філології) щедро ділилися теплом свого серця, своєю поезією.

Присутні на заході студенти 3 курсу факультету іноземної та слов’янської філології (українська мова та література) із захопленням слухали щирі зізнання про любов і байдужість, про зраду і розчарування в житті.

Патріотична поезія, об’єднана любов’ю до України, нікого не залишила байдужими, вразила своєю потужною силою духу, національною свідомістю.

Особливого емоційного піднесення присутні отримали після перегляду відеокліпів на твори відомих поетів-класиків і сучасності.

Зустріч подарувала присутнім добро і естетичну насолоду, а ще зігріла душу світлом високого поетичного Слова, що дає нам натхнення і сили жити.