Рідній alma mater 97!

Щиро вітаємо рідну alma mater з великою за літочисленням та значною за суттю, величчю і результатами річницею! 97 років – це важливий рубіж, гідний того, щоб з досвіду прожитого й пережитого осмислити віхи свого минулого, згадати мудрих вчителів та наставників, повніше оцінити надбання та спадщину університету, зробити висновки, побачити нові орієнтири та правильно вибудувати стратегію подальшого розвитку.

Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка гідно пройшов шлях глибинних перетворень, становлення, утвердження своїх принципів, пошуків, звершень, зростання, примноження здобутків та став невід’ємною частиною педагогічної, наукової, інтелектуальної та культурної історії Слобожанщини.

Щиро вітаємо з річницею наш рідний педагогічний!

Пишаємось видатними успіхами, зичимо міцного здоров’я, процвітання, сил, натхнення та професійного зростання всій дружній макаренківській родині! Божого благословення на многії і преблагії літа! Нехай доля не шкодує вам своїх щедрот, а люди – теплих слів та визнання.

З нагоди відзначення 97-ї річниці від дня заснування СумДПУ імені А. С. Макаренка Наукова бібліотека презентує:

  • Бібліографічні покажчики друкованих наукових праць викладачів Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка за 2018, 2019 рр.;
  • Біобібліографічні покажчики із серії «Науковці університету»: «Лянной Юрій Олегович», «Кондратюк Світлана Миколаївна»;
  • Тематичну книжкову виставку «Наука СумДПУ імені А. С. Макаренка в особах»;
  • Віртуальну мультимедійну презентацію – webmuseum «Історичне минуле СумДПУ імені А. С. Макаренка».