Подорожуйте Європою онлайн із майстрами світового кіно!

3 21 по 27 квітня за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні спільно з європейськими культурними інституціями відбудеться перший онлайн-фестиваль європейського кіно 2020.

У програмі заходу представлені вісім фільмів-переможців світових кінофорумів, що демонструють розмаїття Європи та її громадян.

«До програми фестивалю ми спробували відібрати картини останніх років, які з одного боку максимально широко представляють географію Європи, а з іншого – вже отримали схвальні відгуки глядачів та безліч нагород на різних міжнародних кінофестивалях. Дуже багато фільмів демонструють плідну співпрацю кінематографій, оскільки зняті в копродукціях між країнами – Польщею та Францією, Болгарією, Нідерландами та Бельгією, Британією та Австрією, Францією та Італією. Так само різноманітно представлена мовна палітра, хоча ми показуємо лише вісім картин, їхні герої використовують майже 20 мов у спілкуванні», – зазначає програмний директор компанії-організатора Arthouse Traffic Ілля Дядик.

Протягом тижня на офіційному сайті фестивалю можна безкоштовно й без реєстрації переглянути найкращі роботи майстрів світового кіно.

Проводьте карантин із користю та долучайтеся до безкоштовних переглядів якісного європейського кіно з відеокоментарями українських кінокритиків.