Низький уклін захисникам України!

Наближається одне із знакових державних свят – День захисників і захисниць України. Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства.

День захисників і захисниць України – державне свято, що відзначається 14 жовтня. Свято було започатковано 14 жовтня 2014 року президенським указом з назвою «День захисника України» через військову інтервенцію Росії в Україну, яка призвела до анексії Криму, війни на Донбасі та наразі перетворилась у повномасштабну війну. 14 липня 2021 року Верховна Рада України перейменувала свято на День захисників і захисниць України. Дата 14 жовтня вибрана не випадково: цього дня відзначається християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, а у 1999 році встановлений і День українського козацтва.

Цьогоріч, через повномасштабне вторгнення росії, свято для кожного українця набуло нового значення.
Українські захисники й захисниці уособлюють героїзм та відвагу воїнів багатьох поколінь – усіх, хто протягом століть боронив ідеали свободи, відстоював державність і виборював незалежність. Сьогодні на передовій вони захищають моральні цінності всього цивілізованого світу.
З нагоди свята вітаємо найкращих синів та доньок України, усіх, хто носить високе звання ЗАХИСНИКА!
Нехай кожен день буде успішним, кожен вчинок – гідним, кожна ідея – відмінною, кожне слово – твердим. Міцності духу, незламної віри та впевненості у кожній дії.
Низько вклоняємося і дякуємо нашим воїнам за відданість своїй державі, мужність, патріотизм, жертовність, за можливість зустрічати новий день.
Віддаємо шану героїчному подвигу захисників, які заплатили за мирне життя українців найвищу ціну.
Поки є такі герої, ми обов’язково переможемо!
Молимось за вас, захисники і захисниці України!