Многая літа! Вітаємо ректора СумДПУ з ювілеєм

Шановний Юрію Олеговичу!

Прийміть слова глибокої шани і поваги з нагоди славного ювілею!

Ваш високий професіоналізм, загострене почуття відповідальності, безмежна відданість освітянській справі, величезна працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали Вам змогу досягти значних успіхів у професійній та науковій діяльності, здобути визнання та повагу серед колег та студентства. Ви – справжній лідер, талановитий учений, мудрий наставник, душевна і щира людина.

У цей святковий день, коли оцінюється зроблене й окреслюються плани на майбутнє, бажаємо Вам незламної сили духу, нескореності перед будь-якими викликами, жаги до нових знань, творчої наснаги та вагомих досягнень заради розбудови та процвітання рідної макаренківської alma mater.

Нехай Ваша життєва чаша буде переповнена безмежним щастям, здоров’ям і любов’ю. Земних Вам щедрот та прихильності долі. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги.

З роси і води Вам, шановний ювіляре, – на многії і благії літа!

З повагою, колектив Наукової бібліотеки

До ювілею ректора СумДПУ імені А. С. Макаренка Наукова бібліотека презентує віртуальну виставку “Покликаний бути лідером. Лянной Юрій Олегович”.