Ментальне здоров’я: плекаємо стійкість

Сьогодні, 01 травня, у світі та в Україні стартує місяць обізнаності про ментальне здоров’я. Це той ресурс, який потрібен нам, щоб жити й розвиватись навіть у найважчі часи. Міжнародне дослідження в 11 країнах світу підтвердило, що збереження ментального здоров’я належить до топової п’ятірки викликів сьогодення.

«Тож маємо знайти свій власний рецепт стійкості. Пропоную ділитися секретами й тонкощами, щоб множити нашу з вами стійкість. І допомагати одне одному відновлюватись: допомагаючи тим, хто цього потребує, ми й самі почуваємося краще», – зазначила Олена Зеленська.

Разом із глобальною платформою Саміту перших леді та джентльменів Summit of First Ladies and Gentlemen і Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як? » Наукова бібліотека приєднується до місяця обізнаності про ментальне здоров’я.

Пропонуємо ознайомитись з віртуальними ресурсами за темою:

Пам’ятаємо! Будь-яка ситуація чи період рано чи пізно завершується. Життя продовжується, тому не потрібно ставити його на паузу. Ви маєте право радіти, сміятись, плакати, сумувати, горювати. Не залишайтесь сам на сам із труднощами, багато людей готові допомогти вам.

Бережіть своє фізичне та психічне здоров’я!

Це важливо для спільної ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ та внутрішньої рівноваги особистості!

#SoftPowerForMentalHealth #ТиЯк #HowAreU #SFLGGP