Вітаємо!

Шановні науковці, викладачі, студенство!

Щиро вітаємо вас із традиційним вересневим святом Днем знань і початком нового навчального року! Це урочистий та хвилюючий день у житті кожної людини, який дарує всім нам високі й світлі почуття: педагогам – натхнення, задоволення від роботи та віру в щасливу долю вихованців, а перед студенством відкриває широкі обрії пізнання.

Нехай новий 2021/2022 навчальний рік, всупереч усім викликам, стане роком цікавих зустрічей, доленосних звершень, реалізації потенціалу кожного члена університетської спільноти. Бажаємо процвітання, результативної та плідної праці, невичерпної енергії, творчих відкриттів, відчуття повноти та неповторності життя, доброго здоров’я та родинного затишку.
Особливі привітання – першокурсникам!
Ми раді вітати вас у стінах нашої Alma-Mater! Відтепер ви – частина дружньої макаренківської родини. Попереду на вас чекають нелегкі, але яскраві та незабутні студентські роки, відкриваються нові шляхи і можливості, нові знання і навички, які стануть міцним фундаментом особистісного та професійного зростання. Бажаємо вам досягти поставленої мети у житті, сповна реалізувати свої прагнення, зустріти добрих і надійних друзів та гідно продовжувати славні традиції Сумського педагогічного!
Щасти вам на обраному шляху!

Колектив Наукової бібліотеки СумДПУ