Вебінари від Clarivate у жовтні

Шановні науковці СумДПУ імені А. С. Макаренка!

Запрошуємо вас на жовтневі вебінари від Clarivate. Тривалість кожного заходу одна година у Webex. Мова – українська. Слухачі, які були присутні більше 90 % основного часу вебінару, протягом трьох робочих днів отримують сертифікат учасника. Реєстрацію на вебінари – відкрито, перейдіть за посиланням, натисніть Register, заповніть анкету, не забувайте поділитися інформацією з колегами. Зважайте, що Webex не підтримує операційну систему XP.

11 жовтня 2021 року

Хижацьки видання: розпізнати та уникнути

Основні тези: Публікація в хижацьких виданнях це втрата результатів, часу, грошей і найголовніше репутації. Протягом вебінару розглянемо основні типи хижацьких видань, на що варто звернути увагу при доборі видання, як перевірити індексацію видання у, наприклад, Web of Science Core Collection. Відповіді на запитання, поставлені під час реєстрації наприкінці вебінару.

Реєстрація:
10:15–11:15   https://bit.ly/3zpFYnl
16:15–17:15   https://bit.ly/3lGpa6F

13 жовтня 2021 року

Типи пошуку в Web of Science Core Collection

Основні тези: На платформі Web of Science представлено чотири типи пошуку: документів, розширений, в пристатейній бібліографії та за автором. Протягом онлайн демонстрації розглянемо алгоритми пошуку, синтаксис пошукових запитів, найчастіші помилки користувачів. Уточнення, аналіз та збереження отриманих даних. Відповіді на запитання, поставлені під час реєстрації наприкінці вебінару.

Реєстрація:
10:15–11:15   https://bit.ly/3hOGJAy
16:15–17:15   https://bit.ly/3EC0HrZ

Корисні посилання

Записи вебінарів українською на ютьюб каналі https://www.youtube.com/channel/UCSMJ679M7c78lYA5eu41jYg
Сайт компанії: clarivate.com
Iнформація українською: clarivate.ua
Розклад вебінарів російською: https://clarivate.com/ru/webinars/
Розклад вебінарів мовами Євросоюзу: https://clarivate.libguides.com/home
http://webofscience.com/
My.endnote.com
https://publons.com/
https://kopernio.com/

12 жовтня 2021 року

Підбір видання та оформлення матеріалів для публікації

Основні тези: Технічні та наукові критерії якості наукового видання. ISSN, doi, impact factor, які можуть бути варіації останнього. Як порівняти видання та обрати краще для публікації ваших досліджень. Публікаційний процес. Оформлення публікації, референс-менеджер EndNote, бізнес-моделі видання та як друкуватися безкоштовно, види рецензування, розповсюдження публікації, чи можна розмістити повний текст на своєму сайті. Як перевірити чи індексується видання у Web of Science. Відповіді на запитання, поставлені під час реєстрації наприкінці вебінару.

Реєстрація:
10:15–11:15   https://bit.ly/3lA8fm4
16:15–17:15   https://bit.ly/3ExNtw9

14 жовтня 2021 року

Можливості аналітичного інструменту InCites
Основні тези: Оглядовий вебінар з можливостей аналітичного інструменту InCites для наукових установ України. Які дані використовуються, які показники розраховуються, що таке CNCI, на що звертати увагу при аналізі здобутків установи, як порівняти ВНЗ за здобутками у певній галузі. Яка установа більш ефективна в певній галузі, чому? Як проаналізувати сукупність документів за певною темою. Преінстальовані автоматичні звіти і результати з урахуванням запитів користувача. Відповіді на запитання, поставлені під час реєстрації наприкінці вебінару.

Реєстрація:
10:15–11:15   https://bit.ly/3nOrVp4
16:15–17:15   https://bit.ly/3hYu3FX

Протягом року фахівці Clarivate чекають вас на щомісячній серії «Clarivate науковцям або місце зустрічі змінити неможна». Кожного другого четверга місяця о 16:15 гарантовано проходить вебінар українською з можливістю отримати сертифікати. Реєстрація на всі вебінари відкрито, а теми оголошуються за місяць.

14 жовтня 2021: https://bit.ly/3hYu3FX
11 листопада 2021: https://bit.ly/35u3DGW
9 грудня 2021: https://bit.ly/38v8WrB

Долучайтеся до серії вебінарів від Clarivate та зробіть важливий крок на шляху до свого визнання у міжнародній науковій спільноті.