Springer Nature на допомогу науковцям СумДПУ

Шановні науковці!

СумДПУ імені А. С. Макаренка за сприяння Міністерства освіти і науки через Державну науково-технічну бібліотеку отримав доступ до повнотекстових публікацій відомого міжнародного видавництва Springer Nature.

Колекція містить понад 3 тисячі журналів, що тематично охоплюють математичні, природничі, економічні, технічні та гуманітарні науки, право та міжнародні відносини. Більшість інформаційних ресурсів видавництва мають високі показники впливовості, індексуються базами даних Scopus та Web of Science і належать до категорії журналів перших двох квартилів.

Запрошуємо наукову спільноту СумДПУ імені А. С. Макаренка взяти участь у вебінарах компанії Springer Nature, присвячених роботі з повнотекстовими ресурсами. Ви дізнаєтесь, які саме видання доступні для українських користувачів, про пошукові можливості платформи SpringerLink, а також матимете змогу поставити запитання тренерові.

Розклад вебінарів:

Тема: Подписка на контент издательства Springer (російською мовою)
Час проведення: 29 січня об 11.30
Тривалість – 1 година
Реєстрація за посиланням

Тема: Springer content available in Ukraine (англійською мовою)
Час проведення: 29 січня о 12.30
Тривалість – 1 година
Реєстрація за посиланням

Участь у вебінарах безкоштовна за попередньою реєстрацією. Для участі у вебінарі за 10 хвилин до його початку необхідно перейти за посиланням, яке отримаєте у листі після реєстрації.

За довідками та консультаціями звертайтеся до відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення Наукової бібліотеки (к. 273).