Серія Research Smarter від Clarivate

24 травня стартує нова серія вебінарів від компанії Clarivate Research Smarter.

Як завжди вебінари українською, безкоштовні, на платформі Webex, з можливістю отримати сертифікат учасника, за умови прослуховування більше 90 % основного часу вебінару.

24 травня, 10:15–11:15

Огляд літератури на відмінно

Робота з джерелами інформації потребує певних навиків. Незалежно від того, працюєте ви над оглядом чи дисертацію, опис поточного стану проблеми, аргументація вибраної теми, вибір джерел які варті уваги можуть викликати хвилювання не лише у початківців. Не певні з чого почати? Відвідайте цю сесію, щоб дізнатися, як не боятися огляду літератури. Обговоримо як знайти відповідні статті; зрозуміти, які статті вказують на перспективні дослідження; як легко збирати й цитувати посилання; як працювати з посиланнями при написанні роботи та забезпечувати успішну співпрацю зі своїми співавторами.

Реєструємося за посиланням https://bit.ly/3rRIqSK

26 травня, 10:15–11:15

SWOT-аналіз в InCites: справжній коректний аналіз за спеціалізаціями

InCites Benchmarking & Analytics на основі даних Web of Science Core Collection надає вам об’єктивні та надійні індикатори, необхідні для прийняття впевнених рішень щодо ваших досліджень. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися, як коректно аналізувати продуктивність інституцій, оцінювати співпрацю, визначати експертів у тематиці, демонструвати сильні сторони, відкривати можливості, порівнювати з аналогами.

Реєструємося за посиланням https://bit.ly/3vDTqUR

Корисні посилання:

Нова інформаційна сторінка від Clarivate

Clarivate Analytics українською (записи вебінарів)