Доступ до Bentham Science

Шановні науковці СумДПУ!

До 15 грудня 2021 року Наукова бібліотека пропонує вам скористатися безкоштовним тестовим доступом до електронних ресурсів видавництва Bentham Science.

Bentham Science – видавець рецензованої наукової літератури в галузях фармакології та медицини, технічних та суспільних наук. На сьогодні Bentham Science видає понад 130 наукових рецензованих журналів в електронному та друкованому форматах, переважна більшість яких індексуються провідними бібліографічними базами даних. Крім широкого спектра наукових журналів, Bentham Science має програму книговидання. На рахунку видавництва понад 800 виданих книг.

Bentham Science пропонує:

Повні тексти електронних книг доступні лише для онлайн-перегляду. Повні тексти журнальних статей можна завантажувати у pdf-форматі. Якщо відсутній перегляд книги онлайн або відбулося завантаження лише метаданих статті – ці ресурси обмежені для ознайомлення на період тестового доступу.

Доступ до ресурсу – локальна мережа СумДПУ імені А. С. Макаренка.

Для більш детального ознайомлення з ресурсами Bentham Science пропонуємо переглянути записи вебінарів від спеціалістів компанії. Мова вебінарів – англійська.

Writing for acceptance

Academic branding

Peer review

Avoiding ethics disasters

How to win research funding

How to build your research superpowers