Clarivate для науковців

Запрошуємо наукову спільноту СумДПУ імені А. С. Макаренка долучатися до вебінарів від Clarivate. Як завжди вебінари українською, безкоштовні, на платформі Webex, з можливістю отримати сертифікат учасника, за умови прослуховування більше 90 % основного часу вебінару.

7 липня 2022 року

Оцінка міжнародної співпраці

Тези: Міжнародна співпраця відкриває можливості проведення наукових досліджень на більш якісному рівні, кращій презентації наукових здобутків, та отриманню додаткового фінансування. Як визначити наявні та потенційні співпраці, оцінити їхню ефективність за допомогою Web of Science Core Collection та InCites. На вебінарі проаналізуємо співпрацю як України в цілому так і окремої установи. Відповіді на питання з реєстраційних анкет.

Реєстрація: оберіть зручний час, перейдіть за посиланням, натисніть на Register та заповніть анкету

10:15–11:15 https://bit.ly/3tTGkT4

16:15–17:15 https://bit.ly/3f1Aast

26 липня 2022 року

Research Smarter: Демонстрація досліджень вашої установи

Тези: Незалежно від того, чи є ви окремим дослідником чи адміністратором установи, демонстрація вашої роботи відіграє ключову роль у залученні підтримки та налагодженні нових партнерських відносин. Відвідайте цю сесію, щоб дізнатися більше про створення надійних профілів дослідників та установ, які використовують інструменти та дані Clarivate. Зробіть цінну роботу у вашому портфоліо більш доступною!

Реєстрація: перейдіть за посиланням, натисніть на Register та заповніть анкету

10:15–11:15 https://bit.ly/3tWAsIV

11 серпня 2022 року

Презентація наукових здобутків вченого. Серія Clarivate науковцям

Тези: Традиційно оцінку наукової діяльності вченого проводять по опублікованих роботах, оглядах, патентах, отриманих грантах, участі в рецензуванні тощо. Наявність однофамільців, що можуть працювати в тій самій галузі, зміна науковцем прізвища або варіації транслітерації, тематика роботи на стику наук, та зміна місця роботи, наприклад наукові стажування чи робота за грантами значно ускладнюють ідентифікацію робіт науковця. Протягом вебінару розглянемо основні наукометричні показники які використовуються для наукової діяльності, пошук на аналіз науковця у Web of Science, корегування авторських профілів на інших ресурсах зокрема Publons, Orcid, ResearchGate, Google Scholar. Відповіді на запитання слухачів.

Реєстрація: оберіть зручний час, перейдіть за посиланням, натисніть на Register та заповніть анкету

10:15–11:15 https://bit.ly/3OOv4Ac

16:15–17:15 https://bit.ly/3395z9N