Читаємо англійською

The more that you read, the more that you’ll know.
The more that you know, the more places you’ll go.
Dr. Seuss

Читати англійською цікаво та корисно! Це один із бонусів у вивченні іноземної мови. Жоден блискучий переклад повністю не передає того спектру емоцій, які автор вклав у кожну фразу. Якщо поєднувати читання англійської літератури в оригіналі з традиційними уроками, це допомагає підняти рівень володіння мовою значно швидше.

Хороша книга англійською мовою – це відмінний ресурс для розширення словникового запасу, розвитку та вдосконалення навичок читання, зміцнення знань з граматики та орфографії. Є в цьому процесі і приємна культурологічна складова: через автентичні тексти ви отримуєте інформацію про носіїв мови, їхні традиції, звичаї, менталітет, суспільні норми, етикет та культурний, історичний, соціальний бекґраунд.

Отже, що почитати, щоб прокачати свій English та отримати задоволення? Поспішаємо поділитися з вами багатим жанрово-тематичним асортиментом книг англійською мовою, які предствлені на віртуальній експозиції «Читаючи майстрів англомовної прози». Беріть те, від чого горять очі, і будете щасливі!

Бажаємо приємного та продуктивного читання!